Thursday, March 13, 2014

Defne Samyeli: Kısa Lafın Uzunu Kitap Lansmanı



defne samyeli kisa lafin uzunu kitap lansmani 1


 Ülkemizin yüzü, televizyonların aranılan ismi, üniversite öğrencilerine bilgilerini aktararak ışık saçan güzel anne. Dolu dolu, başarılı bir kariyere sahip zarif kadın Defne Samyeli artık bir yazar. Postiga Yayınları her gün yeni bir ilkle karşımıza çıkıyor. Yükselen çizgilerine sağlam bir basamak daha eklediler. Defne Samyeli birbirinden özel röportajlarını bir araya getirdiği bir eseri bizlere sundu. Ne çok yaşanmışlık gizli bu kitapta, birçok açık uçlu soru ve gizem barındıran cevaplar :) Gülmek, hüzünlenmek ve daha nicesi... Yazma aşkı ile dolu bizler için iyi bir soru sorma klavuzu :)


defne samyeli kisa lafin uzunu kitap lansmani 2


 4 mart 2014 Ekavart Galler de bu güzel lansman için buluştuk. Mekanın ferahlığı içimizi açtı, karşılama, sunum harikaydı. Galeriyi gezerken Defne Samyeli'nin röportajlarından kareleri inceledik. Biraz kıskandım doğrusu, harika, fark yaratan kişilerle keyifli sohbet nefiss :) Dilerim bizler de hayatımızda böyle unutulmaz kareleri barındırırız.


defne samyeli kisa lafin uzunu kitap lansmani 3


 Kısa Lafın Uzunu kitabını her birimiz için imzaladı. Sohbet etti, bizleri çok çook iyi ağırladı. Misafirler ise birbirinden önemli kişilerdi. Onlarla aynı ortamda olmak, sohbete katılmak bir ayrıcalıktı.


defne samyeli kisa lafin uzunu kitap lansmani 4


 İlerleyen günlerde size güzel bir sürprizim de olabilir :)


defne samyeli kisa lafin uzunu kitap lansmani 5


Kısa Lafın Uzunu siz değerli okuyucularını bekliyor. Dün geceden beri elimden düşürmüyorum, her röportaja bakıyor, soruları inceliyorum. Kitabım ve ben çok mutluyum :)


Teşekkürler Defne Samyeli :)


Evakart Gallery TIKTIK


Postika Yayınları TIKTIK


Tarih84


No comments:

Post a Comment